시금치 달걀구이 레시피 ( 요리법, 만들기 )

MBC 기분좋은날 2015년 4월 10일 방송한 요리 시금치 달걀구이 레시피 ( 요리법, 만들기 )를 간단히 소개합니다.

시금치 달걀구이

재료 : 중하새우 4~5마리, 시금치 한줌, 달걀 2~3개, 토마토 1개, 모차렐라 피자 치즈 한줌

파마산 치즈가루, 꽃소금, 스피룰리나 양념, 통후추 약간

1. 토마토는 얇게 썰어서 준비한다.

2. 새우는 손질하여 살만 준비한다.

3. 달걀은 볼에 깨뜨려 담아 알끈을 풀어주도록 고루 섞어 준비한다.

4. 시금치는 달구어진 팬에 오일을 두른 뒤 1~2분 정도 빠르게 볶은 뒤 식혀둔다.

이때 스피룰리나 건강 양념을 뿌려 간을 해준다.

5. 볶은 시금치는 풀어둔 달걀 물과 함께 고루 섞어준 뒤 오븐 용기에 담아 준다.

6. 피자치즈, 얇게 썬 토마토 순으로 예쁘게 올려준 후 치즈가루, 스피룰리나 건강 양념을 뿌려 180c로 예열된 오븐에서 5분간 구워 완성한다. 좀 더 푹 익혀서 먹고 싶은 경우 12분 정도 익히는 것이 좋다

방송한 요리 시금치 달걀구이   레시피를 참고하세요..

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Grilled spinach with egg

Ingredients: 4 ~ 5 shrimp, a handful of spinach, 2 ~ 3 eggs, 1 tomato, a small portion of mozzarella pizza cheese

Parmesan cheese powder, Spinach, Spirulina sauce, Chili pepper

1. Prepare tomato sliced thinly.

2. Prepare the shrimp to be trimmed.

3. Prepare eggs by crushing them in a bowl and mixing them together to loosen the strings.

4. Spinach oil in a heated pan, roast about 1 to 2 minutes and then cool down.

Spirulina sprinkles healthy spices at this time.

5. Sprinkle the roasted spinach with the egg water and mix it in the oven.

6. Pizza cheese and thinly sliced tomatoes, then put up pretty, then sprinkle with cheese powder, spirulina health sauce, baked in a preheated oven for 180 minutes to finish. If you want to eat more cooked well, it is better to learn for 12 minutes

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