부추 애호박 파스타
재료 : 양파 1/4개, 마늘 2~3개, 애호박 1개, 부추 1줌 ( 흐르는 물에 씻어 생기를 살려 준비한다), 레몬 1/2개, 청양고추 1개, 버터 1/2큰술, 스피룰리나 양념, 소금, 후추, 바질가루 약간
1. 양파는 투명할 정도로 얇게 썰어서 준비한다.
2. 마늘은 통으로 살짝 으깨어 준비한다.
3. 애호박은 심지 부분을 제거한 뒤 가늘게 채 썬다.
4. 물1리터는 끓여 소금 간을 한 뒤 준비한 면을 7~8분 삶아 둔다.
5. 달구어진 팬에 볶음용 오일을 두른 뒤 준비한 재료를 양파 마늘 호박순으로 차례대로
볶아준 후 면수(면 삶아준 물)를 한 국자 부어 끓여 크리미하게 소스를 만든다
6. 맛있게 삶아진 면을 넣고 부드럽게 중불에 볶아낸 뒤 부추를 넣고 강불에 면과 함께 고루 섞어 건강 양념(스피룰리나양념)을 뿌려 간하고 버터와 레몬즙으로 마무리한다.
방송한 요리 부추 애호박 파스타 레시피를 참고하세요..
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Leek zucchini pasta
Ingredients: 1/4 onions, 2 ~ 3 garlic, 1 zucchini, 1 leek (rinse with flowing water to prepare the livelihood), 1/2 lemon, 1 red pepper, Spirulina seasoning, salt, pepper, basil powder
1. Prepare an onion sliced thinly.
2. Garlic is prepared by crushing the garlic slightly.
3. Remove the wicking part of the zucchini and slice it thinly.
4. Boil 1 liter of water, salt and boil the prepared side for 7 ~ 8 minutes.
5. Fry the stir-frying oil on the pan and prepare the ingredients in order of onion garlic pumpkin
After frying, boil a few scoops of water (boiled water) and make a sauce with cream.
6. Add the delicious boiled noodles and gently fry them in medium heat. Add the leek, mix with the cotton, and sprinkle with the healthy seasoning (spirulina seasoning) and finish with the butter and lemon juice.
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