부추달걀잘박이
[재료] 패주 3개, 부추 1단, 계란 3개
A: 맛간장 3T, 물 3/4C
1. 패주는 1cm각으로 자르고 부추는 3cm길이로 자른다.
2. 계란은 볼에 넣고 잘 풀어준 다음, 물 2T를 넣는다.
3. 냄비에 A를 넣고 끓으면 패주를 넣고 2분간 조린다.
4. 불을 강불로 조절하여 다시 한 번 끓이고, 계란을 풀어 넣고 멍울지도록 뚜껑을 덮고 2분정도 둔다.
방송한 요리 부추달걀잘박이 레시피를 참고하세요..
#####################################
Leek egg
[Ingredients] 3 spoons, 1 leek, 3 eggs
A: Taste soy sauce 3T, water 3 / 4C
1. Cut the slices to 1cm square and cut the slices to 3cm length.
2. Put the egg in the bowl and loosen it well, then add 2T of water.
3. Put A in a pan, boil it and put it in a pan for 2 minutes.
4. Adjust the fire to a strong fire, boil it again, loosen the egg, cover it with a lid and leave it for 2 minutes.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.