황태구이
[재료] 황태포 2마리, 황태육수 적당량, 고운 고춧가루 약간, 실고추 약간
[파소스] 대파(흰부분) 1대, 소금 1/2t, 참기름 3T, 통깨 1t
[과정
1. 파소스를 섞어둔다.
2. 황태포는 황태육수에 살짝 적신 후 꼭 짠다.
3. 부드러워진 2의 황태포에 파소스를 발라 프라이팬에 타지 않게 굽는다.
4. 파소스에 고운 고춧가루를 섞은 후 황태포에 발라 프라이팬에 타지 않게 굽는다.
5. 한입 크기로 잘라 한 접시에 담고 실고추를 뿌려 낸다.
방송한 요리 황태구이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Roasted chicken breast
[Ingredients] Hwang Taepo 2 grains, Hwang Tae Suhwang proper amount, fine red pepper powder, a little red pepper
[Parsource] 1 large green onion (white part), salt 1 / 2t, sesame oil 3T, sesame 1t
[process
1. Mix the wave sauce.
2. Hwang Tae-po is lightly soaked in Hwangtae broth and squeezed.
3. Pour the parsnip sauce on the softened 2 yellow pepper and bake in a frying pan.
4. Parson sauteed hot red pepper powder, and put it on the frying pan.
5. Cut into bite-sized pieces and sprinkle with red pepper.
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