시래기고로케
[재료] 삶아서 으깬 감자 200g, 슬라이스 햄 2장, 청피망 1개, 시래기 50g, 빨간 파프리카 1/8개, 양파 1/2개
A: 피자용 치즈 50g, 소금 약간, 후추 약간
튀김옷: 박력분 1/2C, 계란 푼 것 1개, 빵가루 1C
*케챱소스: 토마토 케찹 1T, 토마토쥬스 1T, 만능간장 1/2t, 만능매운장 1/2t, 어린잎 적당, 올리브오일, 튀김용 기름 적당량
[과정]
1. 햄은 5mm두께로 다지고, 피망, 파프리카는 꼭지를 떼고 5mm두께로 다진다. 양파도 5mm두께로 다져준다. 시래기도 아주 잘게 다진다.
2. 삶아 으깬 감자를 넣고 2와 A를 넣어 섞는다.
3. 손으로 꼭꼭 눌러 볼모양으로 만든다.
4. 밀가루, 계란, 빵가루 순으로 옷을 입힌다.
5. 냄비에 기름을 넣고 180도정도로 가열해서 고로케를 약 5개정도 넣어 30~40초정도 노릇하게 튀긴 다음 건져내 종이를 깐 접시에 담아낸다.
6. 케첩소스 재료를 잘 섞어내어 곁들인다.
방송한 요리 시래기고로케 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Sage croquette
[Ingredients] Boiled mashed potato 200g, 2 slices of ham, 1 green pepper, 50g of seagrass, 1/8 red paprika, 1/2 onion
A: pizza cheese 50g, a little salt, pepper a little
Tempura: 1 / 2C, 1 egg loaf, 1C bread crumb
* Cane Sauce: tomato ketchup 1T, tomato juice 1T, universal soy sauce 1 / 2t, universal spicy 1 / 2t, young leaf suit, olive oil, deep frying oil suitable amount
[process]
1. Ham slices to 5mm thick, pimento, paprika peel off the nip and 5mm thick. Onions are also 5mm thick. The sage is also very tender.
2. Boil the mashed potatoes, put 2 and A and mix.
3. Make sure the shape of the ball is pressed by hand.
4. Clothe them with flour, eggs, and bread.
5. Put the oil in the pan and heat it to 180 degrees, add about 5 croques, fry for about 30 ~ 40 seconds, and then bring it out and put it in a plate.
6. Mix the ketchup sauce ingredients well.
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