황태해장국
[재료] 황태채 200g, 무 50g, 바지락 50g, 콩나물 50g, 청양고추 1개, 대파 1대, 들기름 3T, 물 적당량
[과정]
1. 황태채는 물에 살짝 담구었다가 바로 건져 물기를 꼭 짠다.
2. 냄비에 들기름을 두르고 1의 황태채를 볶는다.
3. 볶다가 물을 1C 붓고 끓인다. 물이 졸아들면 다시 물 1C을 붓고 끓인다.
이를 3번 반복한 후 물을 넉넉히 붓고 끓인다.
4. 뚝배기에 납작납작 썬 무, 해감 시킨 바지락, 콩나물, 송송 썬 청양고추, 3의 황태국물을 넣어 바글바글 끓여 낸다.
방송한 요리 황태해장국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Hwang Tae Hwang
[Ingredients] 200g of Hwangtaegae, 50g of radish, 50g of clams, 50g of bean sprouts, 1 of Cheongyang red pepper, 1 green onion, 3T of perilla oil, water
[process]
1. Hwang Tae-chae is soaked in water, and immediately heals the water.
2. Put oil on the pan and fry 1 chrysanthemum.
3. Pour 1C of water and boil. When the water gets wet, pour water 1C again and boil.
Repeat this three times, pour plenty of water and boil.
4. Put potatoes in the pot, flattened clams, pickled bean sprouts, roasted sun chungyang pepper, and 3 ginseng soup into a bagel bagel.
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