링가링가 대박죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 6월 10일 방송한 요리 링가링가 대박죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

링가링가 대박죽

재료: 찹쌀 1컵 또는 밥 2공기, 닭 ½마리(350g), 마늘 5알, 표고버섯 1장, 양파 100g, 감자 150g, 당근 100g, 부추 25g, 모링가 분말 1작은술

닭죽 양념: 모링가 분말 1작은술, 맛술 1큰술, 굴소스 1큰술, 소금 1작은술,후추 약간, 참기름 1작은술, 마늘 1작은술

1. 찹쌀을 씻어 4컵의 밥물을 넣어 진밥을 한다.

2. 냄비에 닭, 마늘 5알, 모링가 분말 1작은술, 물 1500cc를 부어 20분간 끓인다.

3. 한 김 식혀 닭고기를 건져 닭고기 살은 결대로 찢고 마늘은 건져 두고 국물은 면포에 걸러준다.

4. 감자, 당근, 표고, 양파, 부추는 0.5cm정도로 다진다.

5. 냄비에 감자, 표고, 양파를 넣어 중불에서 3분정도 볶다가 ③의 닭고기와 모링가 양념장을 2분정도 계속 볶는다.

6. 진밥과 마늘을 넣고 30초간 볶은 후 닭 국물을 넣고 5분정도 끓여준다.

7. 불을 끄고 부추를 넣어 완성한다.

방송한 요리 링가링가 대박죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Ringa Ringa

Ingredients: 1 cup of glutinous rice, 2 air of chicken, ½ of chicken (350g), 5 pieces of garlic, 1 mushroom, 100g of onion, 150g of potatoes, 100g of carrot, 25g of leek,

Chicken soup Seasoning: 1 teaspoon of Moringa powder, 1 tablespoon of liquor, 1 tablespoon oyster sauce, 1 teaspoon salt, 1 black pepper, 1 teaspoon sesame oil, 1 teaspoon of garlic

1. Wash glutinous rice and add 4 cups of rice to cook rice.

2. Pour 1 cup of chicken, 5 garlic, 1 teaspoon of Moringa powder into the pot, boil it for 20 minutes.

3. The chicken is cooled and the chicken is tender, the chicken is torn, the garlic is removed and the soup is filtered.

4. Potatoes, carrots, onions, onions, leeks are about 0.5cm tall.

5. Put potatoes, mushrooms and onions in a saucepan, fry for 3 minutes on medium heat, and fry ③ chicken and meringue sauce for 2 minutes.

6. Add rice and garlic, roast for 30 seconds, add chicken broth and simmer for 5 minutes.

7. Turn off the light and put the leek in it.

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