구아바 잎 동파육
재료 : 통삼겹살 350g, 구아바 잎 30g, 사과 1개, 녹말가루 3큰술
간장소스 : 구아바 잎 2장, 간장 3큰술, 굴소스 1큰술, 마른 홍고추 1개, 대파 1/2대, 마늘 3쪽, 생강 1/4개, 청주 3큰술, 맛술 3큰술, 다시마 우린 물 1/2컵, 흑설탕 1큰술, 물녹말 1큰술
1. 통삼겹살에 녹말가루를 입히고 구아바 잎을 깐 찜기에 쪄준다.
2. 냄비에 간장, 청주, 맛술, 다시마 물, 흑설탕, 마늘, 홍고추, 파, 생강, 물 녹말을 넣는다.
3. 재료들을 한소끔 끓여 양념장을 완성한다.
4. 준비한 고기에 양념장을 붓고 중탕으로 40분간 더 익혀 마무리한다.
방송한 요리 구아바 잎 동파육 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Guava leaf rhizome
Ingredients: 350g of pork belly, 30g of guava leaves, 1 apple, 3 tablespoons of starch powder
Soy sauce: 2 guava leaves, 3 tablespoons of soy sauce, 1 tablespoon oyster sauce, 1 dried red pepper, 1/2 shrimp, 3 garlic, 1/4 ginger, 3 tablespoons of sake, 3 tablespoons of sake, / 2 cups, 1 tablespoon of brown sugar, 1 tablespoon of water starch
1. Put the starch powder in the pork belly and steam it in the steamed steamed guava leaves.
2. Put soy sauce, sake, sake, kelp water, brown sugar, garlic, red pepper, parsley, ginger, and water starch in a pan.
3. Boil the ingredients to complete the sauce.
4. Pour the sauce over the prepared meat and cook for 40 minutes with a bath.
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