게살전 레시피 ( 요리법 )

MBC 기분좋은날 2015년 2월 2일 방송한 요리 게살전 레시피 ( 요리법 )를 간단히 소개합니다.

게살전

[재료] 게살 300g, 양파 다진 것 100g, 풋고추 다짐 80g, 계란 2개, 밀가루, 백후추, 식용유 적당량

1. 게살은 잘게 찢어 물기를 살짝 짜 둔다.

2. 볼에 게살, 다진 양파, 다진 풋고추, 후추를 넣어 고루 섞은 후 밀가루, 계란을 넣어 반죽한다.

3. 기름 두른 팬에 먹기 좋은 크기로 지져 낸다.


방송한 요리 게살전 레시피를 참고하세요..

###################################################

MBC pleasant day It introduces recipe (recipe) before cooking crab crab which broadcasted on February 2, 2015 briefly.

Crab meat

[Ingredients] crab meat 300g, minced onion 100g, green pepper 80g, 2 eggs, flour, white pepper, edible oil Appropriate amount

1. We tear crab meat finely and squeeze slightly.

2. Add crab meat, chopped onion, chopped green pepper, and black pepper to the bowl, mix them evenly, add flour and eggs, and knead.

3. It is easy to eat in a pan with oil.


Please refer to the recipe before the broadcast.

참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.

오리온 스윙칩은 어떤 맛 일까 ?

 오리온 스윙칩은 어떤 맛 일까 ?  오리온 스윙칩은 포카칩과 더불어  1994년부터 내고 있는  볶음 고추장맛으로 기억하고 있는 감자칩입니다. 2014년 이전에는 얇았고 여러 종류가 있었으나 2014년~2015년까지 일시적으로 개편되어 상당히 두꺼워...

ad