게살전
[재료] 게살 300g, 양파 다진 것 100g, 풋고추 다짐 80g, 계란 2개, 밀가루, 백후추, 식용유 적당량
1. 게살은 잘게 찢어 물기를 살짝 짜 둔다.
2. 볼에 게살, 다진 양파, 다진 풋고추, 후추를 넣어 고루 섞은 후 밀가루, 계란을 넣어 반죽한다.
3. 기름 두른 팬에 먹기 좋은 크기로 지져 낸다.
방송한 요리 게살전 레시피를 참고하세요..
###################################################
MBC pleasant day It introduces recipe (recipe) before cooking crab crab which broadcasted on February 2, 2015 briefly.
Crab meat
[Ingredients] crab meat 300g, minced onion 100g, green pepper 80g, 2 eggs, flour, white pepper, edible oil Appropriate amount
1. We tear crab meat finely and squeeze slightly.
2. Add crab meat, chopped onion, chopped green pepper, and black pepper to the bowl, mix them evenly, add flour and eggs, and knead.
3. It is easy to eat in a pan with oil.
Please refer to the recipe before the broadcast.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.