토마토군만두
[재료] 완숙토마토 큰 것 2개, 간 쇠고기 80g, 간 돼지고기 80g, 만두피 약 15장, 달걀,
참기름, 간장, 올리브유 적당량
[A] 양념장(고추장, 매실청, 양파즙, 매실즙), 다진 마늘 1T, 다진 파 흰 부분 1대 분량, 쪽파다짐, 양파다짐 1개 분량, 굴 소스 1T, 참기름 1/2T, 전분 2T, 간장, 후추 약간
1. 토마토는 꼭지는 떼어내고 십자칼집을 넣어 끓는 물에 넣어 껍질을 벗긴 후, 1cm각으로 썬 후, 채반에 받쳐 물기를 제거한다.
2. 쇠고기, 돼지고기에 A를 넣어 양념한다.
3. (1)의 토마토와 (2)를 넣어 섞어서 만두를 빚는다.
4. 달군 팬에 올리브유를 두르고 빚은 만두를 노릇하게 굽다가, 간장을 넣어 중불에 살짝 조려낸다.
방송한 요리 토마토군만두 레시피를 참고하세요..
###################################################
MBC pleasant day February 2, 2015 We introduce briefly recipe cooked tomato dumplings recipe (recipe).
Tomato dumplings
[Ingredients] Ripe tomatoes 2 large, liver beef 80g, liver 80g pork, about 15 dumplings, eggs,
Sesame oil, soy sauce, olive oil suitable amount
[A] 1 ounce of oyster sauce, 1 ounce of oyster sauce, 1 / 2T of sesame oil, 2T of starch sauce, 1 ounce of chopped green onion, Soy sauce, pepper slightly
1. Remove the nipple from the tomatoes, put the cruciform sheath into the boiling water, peel the skin, cut into 1cm square, remove the water from the nipper.
2. Season A with beef and pork.
3. Put tomatoes and (2) in (1) and mix them.
4. Put the olive oil on the pan, and bake the buns over the dumplings and put the soy sauce into the medium fire.
Please refer to the recipes of the cooked tomatoes.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.