귀리죽
재료 : 귀리, 수수, 다시마국물, 잣
1. 귀리를 한 시간 정도 불린다
2. 불린 귀리와 수수를 개인 취향에 맞는 비율로 섞는다
3. 다시마 우린 물을 준비한다
4. 불린 귀리와 수수, 다시마 우린 물을 믹서에 넣고 간다
5. 믹서에 간 귀리와 수수를 냄비에 넣고 한소끔 끓인다
6. 완성된 귀리 죽에 잣을 뿌려 고소한 맛을 낸다
방송한 요리 귀리죽 레시피를 참고하세요..
#####################################
MBC pleasant day February 5, 2015 We introduce cooking oat porridge recipe (recipe) briefly.
Oat porridge
Ingredients: oats, sorghum, kelp soup, pine nuts
1. Oats are called for about an hour.
2. Mix the oats and sorghum in the proportions according to your personal preference.
3. Kelp we prepare water
4. Called oats and sorghum, kelp We put water in a mixer
5. Put the oats and sorghum in a pot in the mixer and boil it occasionally.
6. Sprinkle pine nuts on finished oat porridge to taste sweet flavor
Please refer to the cooked oat porridge recipe broadcast.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.