마 갈비찜
재료
갈비 2kg, 마 2뼘, 당근 1개, 인삼 2뿌리, 대추 1컵, 청양고추 3개,
간 양파 1컵,
양념: 간장 1컵, 설탕 2큰술, 배즙 2컵, 후춧가루 약간, 참기름 2큰술,
만드는 법
1. 갈비는 물을 2~3번 갈아주면서 핏물을 충분히 빼준다
2. 마는 껍질을 벗겨 굵직하게 썰고, 당근은 밤톨 크기만큼 잘라 다듬는다
3. 인삼은 솔로 잘 씻고, 대추, 청양고추도 씻어둔다
4. 양념을 고루 잘 섞어 갈비에 재워 하루정도 둔다
5. 압력솥에 고기와 청양고추를 담고 당근, 대추, 마, 인삼을 넣어 찜 기능으로 조리한다
방송한 요리 마 갈비찜 레시피를 참고하세요..
#####################################
MBC Good day February 11, 2015 We introduce brief recipe (recipe) which we broadcast on cooking on February 11, 2015.
Masharbi
material
2kg of ribs, 2 마 of meat, 1 carrot, 2 roots of ginseng, 1 cup of jujube, 3 red pepper,
1 cup of liver onion,
Seasoning: 1 cup soy sauce, 2 tablespoons sugar, 2 cups juice, a little pepper, 2 tablespoons sesame oil,
how to make
1. The ribs change the water 2-3 times.
2. Peel the skin and cut it thickly, carrots cut to the size of bamboo shoots
3. Wash the ginseng with a brush, and wash the jujube and cheongyang pepper as well.
4. Mix the sauce well and put on the ribs for about a day.
5. Put meat and Cheongyang pepper in autoclave and add carrot, jujube, hemp, ginseng and cook with steamed function
Please refer to the recipe cooked in the dish.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.