연어 견과류 말이
재료
슬라이스연어, 견과류, 케이퍼, 양파, 무순, 레몬, 크림치즈
드레싱 재료
토마토1개, 양파1/6개, 피클2개, 머스터드 1작은 술
발사믹 식초2T, 후추, 소금, 설탕약간, 올리브오일3T
조리방법
1. 견과류는 작게 썰어 마른 팬에 볶아 준다.
2. 슬라이스연어에 크림치즈를 얇게 바르고
견과류, 케이퍼, 채 썬 양파, 무순을 얹어 돌돌 말아 준다.
3. 드레싱은 잘게 다져 섞어 준다.
4. 접시에 연어와 드레싱을 곁들이고 레몬을 얹어 준다.
방송한 요리 연어 견과류 말이 레시피를 참고하세요..
#####################################
MBC A pleasant day February 9, 2015 The dish which I broadcast It is brief introduction of a recipe (a recipe) of a salmon noodle horse.
Salmon nuts horses
material
Sliced salmon, nuts, capers, onions, shallots, lemons, cream cheese
Dressing material
1 tomato, 1/6 onion, 2 pickles, 1 teaspoon of mustard
Balsamic Vinegar 2T, pepper, salt, a little sugar, olive oil 3T
How to cook
1. Cut the nuts into small pieces and fry them in a dry pan.
2. Slice the cream cheese on the sliced salmon
Nuts, capers, chopped onions, and mushrooms.
3. Mix the dressing finely.
4. Treat the dish with salmon and dressing, and add lemon.
Please refer to the recipes of the dishes cooked salmon nuts.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.