아로니아연어스테이크&허브버터구이모닝빵
[재료] 스테이크용 연어 2덩이, 삶아 준비한 감자 2개 (우유,생크림을 넣고 부드럽게 으깨어
준비), 허브가루 약간, 통후추, 소금약간, 대파 1줄기 (대파는 큼직하게 썰어 준비한다.), 모닝빵 5~6개 (소금,후추.허브가루 뿌려 버터두른팬에 구워 준비한다.), 어린잎채소
1. 삶아준 감자는 우유와 생크림을 이용해 부드럽게 으깨어둔다.(따듯하게 보관)
2. 달구어진 팬에 오일을 두른 뒤 대파를 구워 향을 내어준 팬에 연어를 노릇하게 구워 낸다.
3. 소스는 모든 재료를 한데 담아 끓여주다 소스에서 윤기가 날때쯤 버터를 넣고 빠르게 저어 완성한다.
4. 접시에 으깨어준 감자를 담아준뒤 연어를 올리고 소스를 뿌려준다.
5. 접시 한 켠에 구워준 모닝빵과 어린잎채소로 곁들여 마무리한다.
방송한 요리 아로니아연어스테이크&허브버터구이 모닝빵 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Aroma salmon steak & herb butter-grilled breakfast bread
[Ingredients] 2 pieces of salmon for steak, 2 potatoes prepared for boiling (Milk, cream, gently crushed
Prepare), a little of herb powder, a little bitter pepper, a little bit of salt, a big stem 1 piece (big pieces are sliced and prepared), 5 ~ 6 pieces of morning bread (prepared with salt, pepper and herb powder and baked in a buttered pan) Leaves
1. Boil the boiled potatoes gently with milk and fresh cream. (Keep warm)
2. Put the oil on the pan and bake the green onions and bake the salmon on the fan that made the incense.
3. Sauce boil all the ingredients together. When the sauce is glazed, add butter and stir quickly.
4. Put the potatoes that are crushed on the plate, then raise the salmon and sprinkle the sauce.
5. Finish with the morning bread and young leaf vegetables baked in one side of the plate.
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