애호박찜
재료
애호박, 새우, 다진 마늘, 다진 양파, 렌틸콩, 찹쌀가루, 간장, 후추, 소금, 홍고추, 참기름
조리방법
1. 애호박은 2등분 후 세로로 절반씩 갈라 준다.
2. 씨 부분은 브이자로 도려내 준 후 소금을 살짝 뿌려 준다.
3. 끓는 물에 렌틸콩은 삶고 새우는 다져 나머지 재료와 함께 섞어 반죽을 만들어 준다.
4. 애호박은 수분제거 후 찹쌀가루를 윗면에 뿌리고 속 반죽을 얹어 채워 준다.
5. 김이 오른 찜통에 얹고 썰어놓은 홍고추를 얹고 7분가량 쪄 준다.
방송한 요리 애호박찜 레시피를 참고하세요..
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MBC A pleasant day February 9, 2015 A brief introduction of the cooked zucchini steamed recipe (recipe).
Steamed zucchini
material
Zucchini, shrimp, chopped garlic, chopped onion, lentil beans, glutinous rice flour, soy sauce, pepper, salt, red pepper, sesame oil
How to cook
1. Squash divides into two halves vertically.
2. Seed the part with V, and then sprinkle salt slightly.
3. Boil the lentil beans in boiling water, shrimp, and mix with the rest of the ingredients to make the dough.
4. After removing moisture, put the glutinous rice powder on the top and fill it with the inner dough.
5. Put the sliced red pepper on the steamer and steep for about 7 minutes.
Please refer to the cooked steamed zucchini recipe.
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