호박오가리두부찌개
[재료]
두부 1/2모, 애호박고지 30g, 쇠고기 우둔살 50g, 대파 1대, 고추장 1 1/2T, 된장 1/2T, 청장 1/2T, 쌀뜨물 2컵, 건 느타리버섯, 천연조미료(완제) 적당량
1. 두부는 물기를 거두고 3*3크기로 두툼하게 썬다.
2. 애호박고지는 더운 물에 10분정도 불린 뒤, 가볍게 주물러 씻는다. 물기를 꼭 짜고 반 자른다.
3. 쇠고기는 먹기 좋은 크기로 썬 뒤 자근자근 두들겨 부드럽게 한다. 대파는 흰 부분만 3cm길이로 어슷하게 썬다.
4. 뚝배기에 뽀얀 쌀뜨물을 받아 넣고 덩어
방송한 요리 호박오가리두부찌개 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Pumpkin dumplings with tofu
[material]
1 / 2T of miso, 1 / 2T of miso, 1 / 2T of miso, 1 / 2T of miso, 30g of beef rump, 50g of beef rash, 1 piece of green onion, hot pepper paste, 1 / 2T of miso,
1. Remove tofu and bite to 3 * 3 size.
2. The zucchini bulb is called for 10 minutes in hot water, then rinse lightly. Squeeze the water and cut it in half.
3. Beef is good size to eat, soften the back of the thighs after the sun. Cut the white strips 3cm long.
4. Pick up the rice in the pot.
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