버섯 들깨탕
재료: 느타리버섯, 표고버섯, 다진마늘, 소금, 들기름, 참기름, 다시마 육수, 전분가루, 들깨 가루
1. 달궈진 냄비에 들기름과 참기름을 둘러주고 느타리버섯, 표고버섯을 넣는다
2. 다진 마늘, 소금을 넣고 볶는다
3. 다시마 육수에 전분가루를 개어준다
4. 전분가루를 갠 다시마 육수를 냄비에 넣어준다
5. 국물이 걸쭉해지면 들깨 가루를 넣는다
방송한 요리 버섯 들깨탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Mushrooms with peanut butter
Ingredients: Oyster mushroom, shiitake mushroom, minced garlic, salt, perilla oil, sesame oil, kelp, salt, starch powder, perilla powder
1. In a warmed pot, wrap the perilla oil and sesame oil, and add oyster mushroom and shiitake mushroom.
2. Chopped garlic, salt and fry
3. Add starch powder to tallow seaweed
4. Put the kelp seaweed in the pot with the starch powder
5. If the soup is thick, add the perilla powder.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.