아사이베리 컵두부
재료 :
생 두부 1모, 베이비채소 50g, 올리브유 3큰술, 레몬즙 2큰술, 아사이베리 가루 1/2큰술
만드는 법
1. 생 두부를 사방 3cm 크기로 썬다.
2. 베이비채소는 물에 흔들어 씻은 뒤 건진다.
3. 투명 컵에 생두부와 베이비채소를 각각 담는다.
4. 볼에 올리브유와 레몬즙, 아사이베리 가루를 곱게 타서 소스를 만든다.
5. 3에 아사이베리 소스를 끼얹어 먹는다.
방송한 요리 아사이베리 컵두부 레시피를 참고하세요..
###################################################
MBC pleasant day It is January 30, 2015 broadcast It is brief introduction of cooking Asai berry cup tofu recipe (recipe).
Asai berry cup tofu
material :
1 cup of raw tofu, 50 g of baby vegetables, 3 tablespoons of olive oil, 2 tablespoons of lemon juice, 1/2 tablespoon of Asai berries
how to make
1. Cut the raw tofu into 3cm size.
2. Wash baby vegetables with water and drain.
3. Put raw tofu and baby vegetables in transparent cups.
4. Make a bowl of olive oil, lemon juice, and assai berry powder.
5. We pour asai berry sauce on 3 and eat.
Please refer to the recipe cooked by Asai Berry Cup Tofu Recipe.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.