흰살생선 스테이크
흰살 생선살 스테이크용 3~4쪽, 밀가루 약간, 레몬 1쪽, 어린 잎 채소 2줌, 완숙 토마토 1개
생선 밑 양념 - 소금 약간, 후춧가루 약간
소스 - 올리브유 1큰술, 식초 1큰술, 올리고당 1큰술, 다진 양파 1큰술, 소금 약간
1. 생선살은 스테이크 용으로 준비해 밑 양념에 재운다.
2. 생선살의 물기를 제거한 뒤 앞뒤로 밀가루를 묻혀 탁탁 털어내고 팬에 올리브유를 약간 두르고 앞뒤로 노릇하게 지져준다.
3. 접시에 생선을 담고 어린 잎 채소와 토마토, 레몬을 곁들여 담는다.
4. 소스를 끼얹어 먹는다.
방송한 요리 흰살생선 스테이크 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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White fish steak
3 ~ 4 pages for white meat steak steak, a little flour, 1 lemon, 2 leafy greens, 1 ripe tomato
Fish sauce - Salt, pepper slightly
Sauce - 1 tablespoon of olive oil, 1 tablespoon vinegar, 1 tablespoon of oligosaccharide, 1 tablespoon chopped onion, salt
1. Prepare fish flesh for steak, and put on the sauce.
2. Remove the water from the fish meat, flour back and forth with wheat flour, and put some olive oil on the pan and put it back and forth.
3. Put the fish on the plate and add the leafy vegetables, tomatoes and lemon.
4. Eat the sauce.
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