카카오 닭날개조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 5월 19일 방송한 요리 카카오 닭날개조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

카카오 닭날개조림

[재료]

닭 날개 400g, 우유 3C, 양파 500g, 마른 고추 작은 것 4-5개,

생강 20g, 청주 1/4C, 설탕 2T, 진간장 2/3C, 맛술 3T, 식용유 약간, 유자청 다진 것 2T, 파슬리가루 적당량

[과정]

1. 닭 날개는 우유에 재워 반나절 정도 냉장고에 두었다가, 건져서 물기를 닦는다.

2. 1의 닭날개는 팬에 기름을 두른 뒤, 앞뒤로 옅은 갈색이 되도록 노릇하게 굽는다.(또는 190도 오븐에 기름을 뿌려 20분 정도 굽는다.)

2. 양파는 너무 크지 않은 것(작은 것)으로 준비 해 4등분 한다.(약 3*3정도 크기)

3. 웍에 약간의 식용유와 물 1 1/2C ,설탕, 진간장, 청주와 맛술을 넣고 바글바글 끓인다.

4. 구운 닭, 썰어 둔 양파, 건고추를 넣고 양념이 배어들도록 조린다.

5. 국물이 한국자 정도 남았을 때 다진 유자청을 넣고 국물이 자작자작 하고 윤기가 나면 불을 끄고 그릇에 담는다.

6. 파슬리 가루를 뿌린다.

방송한 요리 카카오 닭날개조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Stewed cacao chicken wings

[material]

400g of chicken wings, 3C of milk, 500g of onion, 4-5 small pieces of dry red pepper,

Ginger 20g, Cheongju 1 / 4C, Sugar 2T, Soy sauce 2 / 3C, Satsumul 3T, Edible oil slightly, Seasoned sesame seeds 2T, Parsley powder Appropriate amount

[process]

1. Chicken wings are placed in a refrigerator for about half a day, then rinse them.

2. Chicken wings of 1 should be oiled in a pan and bake to make a light brown back and forth (or sprinkle oil in a 190 degree oven for about 20 minutes).

2. Prepare an onion that is not too big (small one) and divide into 4 parts (about 3 * 3 size).

3. Add a little cooking oil and water 1 / 2C, sugar, soy sauce, sake, and sake to boil.

4. Roast chicken, chopped onion, dried red pepper and put the sauce to boil.

5. When the soup is left in Korea, put the soup base and add soup to the soup. If it is glossy, put out the fire and put it in the bowl.

6. Sprinkle with parsley powder.

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