떡국
[재료]
떡국 떡, 소고기, 배추, 샐러리, 마늘, 파뿌리, 표고버섯 양파껍질
다진 마늘, 대파, 후추, 참기름, 간장,
[과정]
1. 프라이팬에 갈아놓은 소고기, 다진 마늘, 후추, 참기름, 간장을 넣고 볶는다
2. 배추, 샐러리, 마늘, 파뿌리, 표고버섯, 양파껍질을 넣고 끓인 후 건더기는 건져낸다
3. 채친 표고버섯에 간장을 넣고 프라이팬에 볶는다
4. 채소육수에 다진 마늘을 넣는다
5. 물에 담가둔 떡을 넣고 끓인다
6. 어슷 썬 대파, 참기름 한 숟가락을 넣는다
7. 떡국을 담은 그릇에 고명으로 버섯과 고기, 지단을 얹는다
방송한 요리 떡국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Rice cake soup
[material]
Rice cake rice cake, beef, cabbage, celery, garlic, paprika, shiitake mushroom onion skin
Chopped garlic, green onions, pepper, sesame oil, soy sauce,
[process]
1. Add beef, minced garlic, pepper, sesame oil, soy sauce and fry in a frying pan
2. Add Chinese cabbage, celery, garlic, paprika, shiitake mushrooms, and onion skin, boil, and then bring out the mackerel.
3. Put the soy sauce in the shiitake mushroom and fry it in the frying pan
4. Add chopped garlic to the broth.
5. Add the rice cake that has been soaked in water and boil it.
6. Put a spoonful of sesame seeds and sesame oil.
7. Put mushrooms, meat and zidane in a bowl containing rice cake soup
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.