명태포무침 냉면
[재료]
동태 3마리, 3배 식초 6C, 자일로스 설탕 6C, 고추장 4C, 고춧가루1/2C, 다진 마늘 50g, 생강즙 5T
[과정]
1. 동태는 3토막을 내어 1cm폭으로 5cm정도 길이로 썰어둔다.
2. 3배 식초를 썰어 둔 1의 동태에 붓고, 설탕을 뿌려 절여둔다.
3. 고추장, 고춧가루, 다진 마늘, 생강즙, 물엿을 넣어 고루 버무려 낸다.
◆활용요리 1: 명태포 냉면
☞ 삶은 냉면 사리에 명태포 무침, 고추장 양념, 오이절임, 소고기전을 곁들여 낸다.
◆활용요리 2: 명태포 잡채
☞ 기본 잡채에 명태포 무침을 얹어서 낸다.
방송한 요리 명태포무침 냉면 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Myeong Taeko mushroom soup
[material]
3 dongs, 3 times vinegar 6C, xylose sugar 6C, red pepper 4C, red pepper 1 / 2C, chopped garlic 50g, ginger juice 5T
[process]
1. Dynamism takes 3 slices and slices about 1cm wide and 5cm long.
2. Pour 3 times the vinegar into the slice of 1, and let it sprinkle with sugar.
3. Put red pepper paste, red pepper powder, chopped garlic, ginger juice and syrup.
◆ Utilization cooking 1: starch noodles
☞ Boiled noodles are accompanied by cold bean curd, hot pepper paste, cucumber pickles, and beef curry.
◆ Utilization cooking 2:
☞ I put the myeong tae poodles on the basic soup.
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