전찌개
[재료]
각종 전(동그랑땡, 새송이전, 호박전, 산적 등), 표고버섯, 고춧가루, 쇠고기 육수
[과정]
1. 헹군 뒤 물기를 짠 무김치를 잘게 썬다
2. 볼에 무김치, 다진 마늘을 넣는다
3. 소금, 후추, 설탕, 매실청을 넣고 버무린다
4. 냄비에 양념한 무김치, 빈대떡을 올린다
5. 각종 전을 알맞게 썰어 넣고 표고버섯, 북어대가리 우린 물을 넣어준다
6. 잘게 썬 청양고추, 기호에 맞게 각종 나물들을 넣어준다
방송한 요리 전찌개 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Pre-stew
[material]
Various meals (red snapper, safflower, zucchini, bandit, etc.), shiitake mushrooms, red pepper powder, beef broth
[process]
1. Rinse and cut into small pieces of water
2. Put non-fried, chopped garlic in the bowl
3. Add salt, pepper, sugar, and plum cake.
4. Seasoned mung-kimchi in a pan
5. Slice all the pieces properly, shiitake mushrooms, crescent mushrooms, we put water
6. Finely chopped chili pepper, put the various herbs according to your preference
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