그린쥬스
[재료]
배 1/2개, 시금치 나물 30g, 플레인요거트 30g, 두유 250g, 설탕 1T
[과정]
1. 시금치 나물은 살짝 물에 씻거나 끓는 물에 데쳐 참기름을 제거한 상태로 준비한다.
2. 배는 씨와 껍질을 제거한다.
3. 믹서기에 모든 재료를 넣고 곱게 갈아 준다.
4. 마지막에 맛을 보고 설탕을 넣어 섞는다.
방송한 요리 그린쥬스 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Green juice
[material]
1/2 pcs of spinach, 30g of spinach, 30g of plain yogurt, 250g of soy milk, 1T of sugar
[process]
1. Spinach herbs are slightly washed in water or boiling water and boil water and remove sesame oil.
2. The boat removes seeds and shells.
3. Put all the ingredients in a blender and finely grind them.
4. Finally, add the sugar and mix it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.