달래냉채
재료 :
달래 100g, 갑오징어(실량) 200g, 중하 3마리, 게맛살 20g, 오이 1개(150g),
당근 20g, 배 1/3개,생률 5개, 잣(실백) 1T
소스 :
식초 1T, 설탕 3T, 통마늘(칼로 다진 것)20g, 소금 1T
조리법 :
1. 달래는 뿌리를 다듬어 내고 깨끗이 씻어 5cm 길이로 자른다
2. 갑오징어는 뼈를 발라내고 껍질을 벗긴 후 깨끗이 씻어서 곱게 가로, 세로 칼집을 넣어 끓는 물에 데쳐 5cm 길이로 자른다
3. 새우는 등 쪽에서 내장을 제거하고 끓는 물에 삶아 건져 껍질을 벗겨서 반으로 저며 놓는다
4. 밤은 얄팍하게 저며 썰 듯이 썬다
5. 오이는 5cm 길이로 잘라 원통모양으로 돌려 깎아 채썰고 당근, 배는 각각 손질해 5cm길이로 채썬다
6.넓은 볼에 통마늘을 칼로 다져 소금, 식초, 설탕으로 맛을 낸 후 준비한 재료들을 섞어 무쳐 담아낸다
7. 잣은 담아낸 냉채 위에 얹어낸다
방송한 요리 달래냉채 레시피를 참고하세요..
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Alcoholic cold
material :
100g of soya, squid (volume) 200g, three middle and lower, crab miso 20g, one cucumber (150g),
Carrots 20g, pears 1/3, freshness 5, pine nuts 1T
sauce :
Vinegar 1 T, sugar 3 T, whole garlic (chopped with knife) 20 g, salt 1 T
recipe :
1. Trim the soothing roots, wash them clean and cut them to a length of 5 cm
2. Cut squid from bones, peel off skin, wash thoroughly, finely slice, put vertical sheath, boil water, cut into 5cm length
3. Remove the guts from the back side of the shrimp, boil it in boiling water, remove the skin and lay it in half.
4. The night is sliced thinly
5. Cucumber cut into 5cm length, cut into a cylindrical shape, cut into pieces, carrot and pear are trimmed each 5cm long
6. Slice the whole garlic on a large bowl and season with salt, vinegar and sugar, then mix the prepared ingredients.
7. Put the pine nuts on the cold soup.
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