오리완자 메밀국수
재료 : 오리살400g 메밀면300g 대파2대 팽이버섯1봉지
오리완자밑간 : 녹말가루5큰술 고추장1큰술 다진 마늘1큰술 다진 파2큰술 소금 후춧가루 약간씩
완자강정: 간장1큰술 물엿1과1/2큰술
소바국물 : 국물멸치8마리 다시마 사방 5cm 3장 가다랑이포3큰술 간장2큰술 맛술2큰술 생수12컵
멸치 다시마를 우린 육수에 간장, 맛술로 간을 하고 대파, 팽이버섯, 쑥갓줄기, 가다랑어포를 넣어 우련낸다
다진 오리고기에 고추장, 후추, 파, 마늘, 소금, 녹말가루를 넣어 완자를 빚어 구워 익힌다
마지막에 모양을 단단하게 하는 물엿과 간장을 넣어 익힌다
삶은 메밀국수 면에 육수를 붓고 다시마, 쑥갓, 오리완자 고명을 올려 완성한다
방송한 요리 오리완자 메밀국수 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Soba noodle soup
Ingredients: duck 400g buckwheat cotton 300g bag 2 pieces top bag mushroom 1 bag
Duck balls: 5 tablespoons of starch powder 1 tablespoon of kochujang 1 tablespoon chopped garlic 2 tablespoons minced salt Salt pepper slightly
Bowl Gangjeong: 1 tablespoon soy sauce 1 and 1/2 tablespoon syrup
Soba soup: 8 anchovy soup anchovies 5cm 3 pieces Gado and Ipo 3 tablespoons soy sauce 2 tablespoons 2 tablespoons water 12 bottles of water
We make anchovy kelp in soy sauce, soy sauce, seasoned sardine, and add garlic, top mushroom, mugwort tangerine stem, and bonito fish.
Put red pepper paste, pepper, parsley, garlic, salt, and starch powder into the duck duck meat and bake it to cook
At the end, the shape of the syrup and soy sauce is hard to cook
Pour boiled seaweed into buckwheat noodles, and finish with kelp, cucumber and ducklings.
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