저염 맥주 삼겹살 냉채 레시피 ( 요리법 )

MBC 기분좋은날 2015년 2월 5일 방송한 요리 저염 맥주 삼겹살 냉채 레시피 ( 요리법 )를 간단히 소개합니다.

저염 맥주 삼겹살 냉채

재료

얇게 썬 삼겹살 300g,대파 2뿌리, 적양파 1/2개, 영양부추 한 줌, 홍고추 2개

고기 삶을 재료: 물 3컵, 마늘 3쪽, 생강 1쪽, 맥주 1병

소스: 물 2큰술, 간장 3큰술, 식초 2큰술, 설탕 1큰술, 겨자 약간, 다진마늘 1큰술, 올리브유 2큰술


만드는 법

1.냄비에 고기 삶을 재료를 넣고 물이 끓으면 맥주를 부어

삼겹살을 데쳐 기름기와 잡내를 잡는다

2.대파, 양파는 채 썰어 물에 담근다

3.영양부추는 한 입 크기로 썰고 홍고추는 반으로 갈라 씨를 빼고 얇게 어슷 썬다

4.소스는 물에 설탕을 충분히 녹인 후 올리브유를 뺀 나머지를 모두 썩고 마지막에 올리브유를 넣어 섞는다

5.접시에 썰어놓은 채소를 담고 삶은 고기를 올려 먹기 직전 소스를 뿌려낸다

방송한 요리 저염 맥주 삼겹살 냉채 레시피를 참고하세요..

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MBC Pleasant day February 5, 2015 broadcast We introduce brief recipe (recipe) of low-salt beer bacon.

Low-salted beer batter

material

Sliced ​​bacon 300g, Root 2 roots, Red onion 1/2, Nutritional extract, Two red pepper

Meat life ingredients: 3 cups water, 3 garlic, 1 side of ginger, 1 bottle of beer

Sauce: 2 tablespoons water, 3 tablespoons soy sauce, 2 tablespoons vinegar, 1 tablespoon sugar, mustard, 1 tablespoon chopped garlic, 2 tablespoons olive oil


how to make

1. Pour meat into the pot and pour beer when the water boils

Deeply bite the fat and catch the grease.

2. Cut onions and onions and dip them in water.

3. Cut the nutritious leek into one mouth size, cut the red pepper in half, cut off the seed, and slice it thinly.

4. The sauce is enough to dissolve the sugar in the water, then remove the olive oil and add the olive oil at the end.

5. Place the sliced ​​vegetables in a dish and boil the meat and sprinkle the sauce just before eating.

Please refer to the recipe for low-salt beer pork ribs.

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