닭가슴살 치킨가스
[재료]
닭가슴살, 밀가루, 소금, 계란 흰자, 계란 노른자
[소스] 간장 2T, 설탕 2T, 현미식초 2T, 맛술 1T, 마른고추1-2개
[타르타르소스 재료] 계란 삶아 으깬 것, 양파 다짐, 마요네즈 1T, 토마토 케쳡 1T, 레몬 쥬스1T, 현미식초 1T, 소금 1pinch
양배추 채 썬것, 채 썬 깻잎 적당량
[과정]
1. 유리볼에 마요네즈, 연겨자, 다진 양파, 다진 오이피클, 다진 삶은 달걀, 레몬즙을 섞어
치킨가스 소스를 만든다
2. 닭가슴살에 밀가루를 골고루 묻힌다
3. 볼에 달걀흰자와 밀가루를 넣고 섞고, 밀가루 양 1/3정도의 감자전분을 넣고
맛간장, 파슬리를 넣고 섞는다
4. 밀가루를 묻힌 닭가슴살에 반죽을 골고루 묻혀 튀긴다
5. 낮은 온도에서 한 번 더 튀긴다
6. 접시에 소스와 채썬 양배추, 깻잎을 올리고 튀긴 치킨가스를 놓는다.
#####################################
Chicken Breast Chicken Gas
[material]
Chicken breast, flour, salt, egg whites, egg yolks
[Sauce] 2T soy sauce, 2T sugar, brown rice vinegar 2T, 1T tasting, 1-2 dried chilies
[Ingredients of tartar sauce] Boiled egg mashed, onion fillet, mayonnaise 1T, tomato ketchup 1T, lemon juice 1T, brown rice vinegar 1T, salt 1pinch
Cabbage, safflower, safflower
[process]
1. Mix mayonnaise, mustard, chopped onion, chopped cucumber pickles, chopped boiled eggs and lemon juice in a glass bowl
Makes chicken gas sauce
2. The chicken breast is covered with flour evenly.
3. Put the egg whites and flour in the bowl, mix the flour, 1/3 of the flour,
Add the flavored soy sauce, parsley and mix.
4. Fry the flour dipped in the chicken breast.
5. Fry one more time at low temperature
6. Place the sauce, chopped cabbage, sesame leaves, and fried chicken gas on the plate.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.