스피루리나 요구르트 샐러드
재료
방울토마토 2줌, 콜리플라워 1/2송이, 빨강파프리카 1/2개, 노랑파프리카 1/2개, 양파 1/2개, 깐마늘 10쪽, 블랙올리브 15알
드레싱 : 요구르트 2개, 밥 2큰술, 유자청 2큰술, 스피루리나 1큰술, 식초 2큰술, 간장 약간
만드는 법
1. 파프리카 1개, 양파 1/2개를 채 썰고 방울토마토 2줌을 데쳐서 껍질을 벗긴다
2. 팬에 기름을 두르고 마늘 10쪽을 편 썰어 구운다
3. 블랙 올리브 15알을 넣는다
4. 플레인 요구르트 2개, 밥 2큰술, 유자청 2큰술, 간장 약간, 식초 2큰술, 스피루리나 1큰술을 넣고 믹서에 갈아 드레싱을 만든다
5. 준비된 채소에 요구르트 드레싱을 골고루 버무려낸다
방송한 요리 스피루리나 요구르트 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Spirulina yogurt salad
material
2 drops of tomato with bell pepper, 1/2 of cauliflower, 1/2 of red paprika, 1/2 of yellow paprika, 1/2 of onion, 10 pieces of garlic, 15 pieces of black olive
Dressing: 2 yogurt, 2 tablespoons of rice, 2 tablespoons of citron, 1 tablespoon of spirulina, 2 tablespoons of vinegar, a little soy sauce
how to make
1. Peel 1 paprika and 1/2 onion and peel 2 peeled tomatoes.
2. Fry the pan and slice 10 sides of garlic and bake
3. Put 15 black olives
4. Put 2 plain yogurt, 2 tablespoons rice, 2 tablespoons of soy sauce, a little soy sauce, 2 tablespoons vinegar, 1 tablespoon of spirulina and change into a mixer to make a dressing
5. Prepare yogurt dressing evenly in vegetables
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