감자 샐러드
재료
감자 600g, 크래미 80g, 청오이 1개, 양파 1/4개
A: 마요네즈 4T, 머스터드 4T, 만능간장 1/2t, 레몬즙 1t, 소금 약간, 백후추 약간
만드는 방법
1. 감자는 삶아서 뜨거울 때 으깬다.
2. 크래미는 먹기 좋게 자른다. 청오이는 동글동글하게 슬라이스하여 소금물에 살짝 절인 후 물기를 꼭 짠다. 양파는 얇게 슬라이스하여 찬물에 담가 매운맛을 제거하고 물기를 꼭 짠다.
3. 볼에 1의 감자와 2의 재료, A를 넣어 간을 한다.
4. 샐러드볼에 담아낸다.
방송한 요리 감자 샐러드 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
potato salad
material
Potato 600g, chrysanthemum 80g, blue cucumber 1, onion 1/4
A: Mayonnaise 4T, mustard 4T, universal soy sauce 1 / 2t, lemon juice 1t, salt, white pepper a little
how to make
1. Boil potatoes and crush them when they are hot.
2. Chlamy is good to eat. Cheong Cucumber is sliced into a dongle and diced into salt water and squeezed the water. Slice the onion thinly, soak in cold water to remove the spicy taste and squeeze the water.
3. We put potato of 1 and material of 2, A in ball.
4. Put it in a salad bowl.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.