차가버섯 해조샐러드
1. 세모가사리, 갈래곰보, 더덕, 새싹채소, 토마토, 파프리카, 천도복숭아등을 먹기 좋은 크기로 썰어 준비한다
2. 올리브 오일 2 큰술, 표고버섯 식초 1큰술을 넣는다
3. 다시마 식초 1큰술과 메이플 시럽 2큰술을 넣는다
4. 차가버섯 가루를 뿌려준다
방송한 요리 차가버섯 해조샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Sea mushroom seaweed salad
1. Prepare slices of sesame seeds, king crab, dodok, sprouts vegetables, tomatoes, paprika and nectarine in a size suitable for eating
2. Add 2 tablespoons of olive oil and 1 tablespoon of shiitake mushroom vinegar.
3. Put 1 tablespoon of kelp vinegar and 2 tablespoons maple syrup
4. The tea sprinkles mushroom powder
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.