들깨버섯즙탕
[재료] (생표고, 느타리,팽이, 양송이버섯, 각 100g)
쇠고기300g, 두부 1/2모g, 달걀 1개, 밀가루 2T, 대파 80g,
죽순 50g, 붉은고추 2개, 쑥갓 50g, 불린쌀 1/2C, 들깨 1/2C, 멸치육수 5C, 소금 2t,
쇠고기양념: 간장 2t, 설탕 1/2t, 마늘 1/2t, 참기름 1/2t, 후추 소량
1. 표고버섯은 기둥을 떼내고, 느타리 버섯은 밑동을 자른 후 2-3등분한다.
2. 팽이버섯은 밑동을 자른후 알알이 떼고, 양송이 버섯은 겉껍질을 벗기고 모양을 살려 2-3등분한다.
3. 쇠고기는 곱게 다진 후 갖은 양념을 하여 지름 1cm크기로 완자를 빚고, 두부는 4x1.5x0.5cm로 썰어 놓는다.
4. 대파는 4cm로 썰어 반으로 가르고 죽순은 빗살 무늬를 살려 4x3x0.3cm로 썬다. 붉은 고추도 반으로 갈라 씨를 빼고 4x0.3cmf로 썬다.
5. 들깨와 불린 쌀은 육수 2C으로 갈아서 체에 밭친다.
6. 3의 완자를 밀가루 달걀옷을 입힌 후 열이 오른 팬에 굴리면서 볶아 익힌다.
7. 전골냄비에 버섯을 색색이 돌려 담고 6의 완자와 3의 두부를 넣은 후 나머지 육수 3C을 부어 끓인다.
8. 어느 정도 끓으면 양념한 후 5를 넣고 다시 끓이고 쑥갓을 살짝 올린다.
방송한 요리 들깨버섯즙탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Perilla mushroom juice
[Materials] (raw mushrooms, oysters, top, mushrooms, 100g each)
300g of beef, 1 / 2g of tofu, 1 egg, 2T flour,
50g of bamboo shoots, 2 red peppers, 50g of cucumber herb, 1 / 2C of rice, 1 / 2C of perilla, 5C of anchovy broth, 2t of salt,
Beef seasoning: soy sauce 2t, sugar 1 / 2t, garlic 1 / 2t, sesame oil 1 / 2t, small amount of pepper
1. Remove the column from shiitake mushrooms, and cut the base mushrooms 2-3 times after cutting.
2. Cut the root of the mushroom and remove the mushroom. The mushroom is peeled off and the mushroom is divided into two or three parts.
3. Beef finely minced, then seasoned with 1cm in diameter to make a ball, and cut to 4x1.5x0.5cm tofu.
4. Cut 4cm × 4cm and cut into 4x3x0.3cm using bamboo shoots. Cut red pepper into 4x0.3cmf except half of gala.
5. Rice, called perilla, is ground with 2C broth and sown on the sieve.
6. After finishing the egg rolls of 3 balls of wheat flour, roll it on a pan with heat and fry.
7. Put mushrooms in a pot of mushrooms and put 6 balls of tobacco and 3 of tofu.
8. After boiling to a certain extent, add 5, boil again, and slightly raise sausage.
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