시금치토장국
재료 시금치1단, 대파¼대, 마른새우20g, 두부1/5모, 소금적당량, 물7컵, 다시마(5cm×5cm) 5장, 고추장ㆍ된장 3큰술씩, 다진 마늘 1큰술, 청양고추1개
만들기
1 근대는 3cm 길이로 썰고 대파는 어슷하게 썬다. 두부는 사방0.5cm로 썬다.
2 냄비에 분량의 물, 다시마를 넣고 거품이 나면 불을 끄고 그대로 30분간 둔 다음 다시마를 건진다.
3 2에 된장, 고추장, 다진 마늘을 풀어 넣고 한소끔 끓인다. 청양고추는 송송 썰어둔다.
4 3의 재료에 마른새우와 시금치, 두부를 넣고 끓으면 1의 어슷 썬 대파를 넣고 소금으로 간한다.
방송한 요리 시금치토장국 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Spinach rootstock
Ingredients: 1 spinach, 1 large shrimp, 20 g dried shrimp, 1/5 shrimp, salt, 7 cups of water, 5 kelp (5 cm × 5 cm), 3 tablespoons of hot pepper paste and miso, 1 tablespoon chopped garlic, dog
to make
1 Cut 3cm lengths in modern times, and cut long stripes diagonally. Cut tofu 0.5cm in every direction.
2 Put a small amount of water and kelp in a pan, turn off the fire when it is bubbled, leave it for 30 minutes, and drain the kelp.
3 2 in the miso, hot pepper paste, chopped garlic and boil the boil. Cheongyang red pepper is sliced.
Add the dried shrimp, spinach, and tofu to the ingredients of 4 3 and boil 1 and add the sliced green onion.
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