고사리흑돼지보쌈
재료 : 흑돼지고기, 생고사리, 된장, 들깻가루, 국간장, 식용유, 들기름, 다진 마늘, 소금, 대파, 멸치액젓
1. 먹기 좋게 자른 제주 고사리에 국간장, 멸치액젓, 소금, 다진 마늘을 넣고 무친다.
2. 팬에 식용유, 들기름을 두르고 고사리를 넣어 볶는다.
3. 물에 푼 들깻가루를 넣어 고사리를 한 번 더 볶는다.
4. 된장 푼 물에 양파, 대파잎, 마늘, 흑돼지를 넣고 40분간 삶은 후 잘라준다.
방송한 요리 고사리흑돼지보쌈 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Bracken black pork bosem
Ingredients: Black pork meat, raw fern, miso, soybean flour, soy sauce, cooking oil, perilla oil, chopped garlic, salt, green onion, anchovy sauce
1. Add the soup soy sauce, anchovy sauce, salt, and chopped garlic to the bracken.
2. Fry the pan with oil, sesame oil and fry.
3. Fry the fern one more time by putting a pint of water in the water.
4. Add the onion, green onion, garlic, black pork and boil for 40 minutes.
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