온리유 감자전
재료
감자, 달걀, 파마산 치즈, 감자전분, 버터, 올리브유, 소금, 후추
조리 방법
1. 감자는 채칼을 이용해 가늘게 썰어 준다.
(물에 담구거나 헹구지 않는다.)
2. 볼에 채 썬 감자, 달걀, 감자전분, 소금, 후추를 넣고 섞어 준다.
3. 팬에 버터와 올리브유를 함께 넣고 (2)를 얇게 펼쳐 앞뒤 노릇하게 구워 준다.
4. 마무리는 위에 치즈를 갈아 뿌려 준다.
방송한 요리 온리유 감자전 레시피를 참고하세요..
###################################################
MBC Pleasant day February 3, 2015 broadcast We introduce only recipe (recipe) of cooked only potato.
Only oil potato
material
Potatoes, eggs, Parmesan cheese, potato starch, butter, olive oil, salt, pepper
How to cook
1. Chop potatoes using a chisel.
(Do not dip or rinse in water.)
2. Put potatoes, eggs, potato starch, salt and pepper in the bowl and mix.
3. Put the butter and olive oil together in a pan and spread (2) thinly.
4. Finish sprinkle cheese on top.
Please refer to the recipe for only the cooked potatoes.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.