콜라비 물김치 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 7월 1일 방송한 요리 콜라비 물김치 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.

콜라비 물김치

재료
콜라비1개, 오이⅓개, 쪽파1줄기, 홍고추½개씩, 식초1큰술, 마늘2톨, 생강½쪽, 굵은 소금적당량

양념
고춧가루1큰술, 물2½컵, 굵은 소금½큰술

만드는 법

1. 콜라비는 손질한 뒤 굵은 소금에 버무려둔다

2. 오이는 소금으로 씻어서 가시를 제거하고 적당한 크기로 썰고 마늘, 생강, 쪽파는 씻은 뒤 썰어서 준비

3. 물2큰 술과 고춧가루1큰 술을 섞어서 불면 분량의 김치 국물에 면포로 풀어서 붉은 색이 되도록 한다.

4. 국물에 소금을 넣어서 간을 한 다음 콜라비와 각종 채소를 넣고 한나절 상온에 보관 한 뒤 냉장


방송한 요리 콜라비 물김치 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Coke water Kimchi

material
1 coke, 1 ½ cucumber, 1 stem, 1 ½ hot pepper, 1 tablespoon vinegar, 2 tall garlic, 1/2 ginger, thick salt

seasoning
1 tablespoon red pepper powder, 2 ½ cups of water, ½ tablespoon coarse salt

how to make

1. The cola bean is trimmed and thickened with salt.

2. Wash the cucumbers with salt, remove the thorns, cut them in the appropriate size, and then wash the garlic, ginger and safflowers and cut them.

3. Mix 2 tablespoons of water and 1 tablespoon of red pepper powder and blow it into the kimchi broth to make it red.

4. Add the salt to the soup, add the cola and the vegetables, store it at room temperature for half a day,

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