참다래 양갱
재료: 참다래 10개, 실한천(또는 분말한천) 15g, 설탕 5T, 물엿 100g, 생수 2컵
1. 냄비에 생수 2컵을 붓고 끓으면 분말 한천 15g을 넣고 저어가며 녹인다
2. 껍질 벗긴 참다래 10개를 잘게 썰고 물엿 100g과 함께 뚝뚝 떨어질 정도로 끓인다
3. 사각 틀에 찬물을 살짝 뿌린 후 준비한 참다래를 부어 굳혀준다
4. 충분히 굳으면 먹기 좋은 크기로 자른다
방송한 요리 참다래 양갱 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Cherry jelly
Ingredients: 10 zucchini, 15 g of agar (or agar), 5 g of sugar, 100 g of syrup, 2 cups of water
1. Pour 2 cups of boiling water into the pan, add 15 g of powdered agar, stir and stir.
2. Peel 10 peeled chopped kettles and simmer with 100 g of starch syrup.
3. Sprinkle some cold water on the square frame and pour the ready-prepared quail.
4. Cut it to a good size if it hardens enough.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.