매일 매일 풋사과 샐러드
재료: 풋사과 말랭이 50g, 연두부 1모, 호두 3알, 아몬드 3알, 들기름 1/2T, 간장 1t, 들깨가루 1T
1. 접시에 연두부 1모를 먹기 좋게 잘라 올린다
2. 풋사과 말랭이 50g을 15분 정도 불린 후 연두부 위에 올려 준비한다
3. 호두와 아몬드를 잘게 부숴 뿌린다
4. 간장 1t, 들기름 1/2T, 들깨가루 1T를 넣고 고루 섞은 드레싱을 뿌려 완성한다
방송한 요리 매일 매일 풋사과 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Salad with puff pastry every day
Ingredients: Pepper and green bean curd 50g, green onion 1, walnuts 3, almond 3, perilla 1 / 2T, soy 1t, perilla 1T
1. Cut the whole soybeans on the plate to make it eatable.
2. Pepper and 50g of malt beaten for about 15 minutes, then put on the table.
3. Chop finely walnuts and almonds.
4. I put 1t of soy sauce, 1 / 2T of perilla oil and 1T of perilla seed powder,
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