토마토 소박이 물김치
재료
토마토(중)10개, 배추잎 10장, 무 50g, 부추 30g, 홍고추 2개
양념: 찹쌀풀국 1/2컵, 마늘 1/2큰술, 액젓 2큰술, 설탕 1작은술
김치국물: 물3컵, 다시마육수 1컵, 찹쌀 풀국 1큰술, 마늘 약간,
약간, 고춧가루 1큰술
만드는 법
1.토마토는 빨갛게 익고 단단한 것으로 준비해서 밑면을 약간 남기고 4등분 한다.
2.칼 집 사이로 소금을 뿌려 10분 정도 절인다.
3.배추는 통으로 절이고 무는 채 썰어 절인다.
4.부추는 4cm 길이로 자르고 고추는 채 썬다.
5.분량의 양념을 골고루 섞어 놓는다.
6.절여진 토마토 사이에 소를 넣고 배추잎으로 감싼 뒤 용기에 담는다.
7.김치 국물을 만들어 부어준다
방송한 요리 토마토 소박이 물김치 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Tomato simple water Kimchi
material
Tomato (medium) 10, cabbage leaves 10, radish 50g, leek 30g, red pepper 2
Seasoning: 1/2 cup glutinous rice, 1/2 tablespoon garlic, 2 tablespoons of fish sauce, 1 teaspoon sugar
Kimchi broth: 3 cups of water, 1 cup of kelp soup, 1 tablespoon of glutinous rice paste, a little garlic,
Slightly, 1 tablespoon of red pepper powder
how to make
1. Prepare the tomatoes with red ripe and hard
Leave the base slightly and divide it into 4 equal parts.
2. Sprinkle the salt between the knife houses and leave for about 10 minutes.
3. Cabbage is cut in a barrel and cut into small pieces.
4. Cut the leek to 4cm length and cut the red pepper.
5. Mix the amount of spices evenly.
6. Put the cow in between the cut tomatoes, wrap it in cabbage leaves and put in the container.
7. Make Kimchi soup and pour it
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