오징어김치
재료: 산오징어, 무, 청양고추, 쪽파, 생강즙, 마늘, 다진마늘, 간장, 매실액, 물엿, 고춧가루, 깨
1. 산오징어를 껍질 째 썬다
2. 채 썬 무, 쪽파, 고추를 넣고 섞는다
3. 고춧가루, 간장, 다진마늘, 생강즙, 물엿을 넣고 섞는다
방송한 요리 오징어김치 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Squid kimchi
Ingredients: Cuttlefish, radish, Cheongyang red pepper, sashimi, ginger juice, garlic, chopped garlic, soy sauce, plum juice, syrup, red pepper powder, sesame
1. Cut squid from the skin
2. Add chopped radish, side-wave, red pepper and mix.
3. Add red pepper powder, soy sauce, chopped garlic, ginger juice, syrup and mix.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.