꽃게양념장무침
재료: 꽃게, 간장, 다진마늘, 고춧가루, 매실청, 소주, 생강즙, 물엿
1. 꽃게를 먹기 좋은 크기로 잘라준다
2. 간장, 다진마늘, 고춧가루, 매실청, 소주를 넣어 양념장을 만든다.
3. 꽃게 내장을 섞은 양념장에 꽃게를 넣고 버무린다
4. 생강즙과 물엿을 넣고 섞는다
방송한 요리 꽃게양념장무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Crab sauce seasoning
Ingredients: crab, soy sauce, chopped garlic, red pepper powder, plum blue, shochu, ginger juice, syrup
1. Cut crab in good size to eat
2. Soy sauce, chopped garlic, red pepper powder, plum wine, shochu to make marinade.
3. Put the crab in a sauce mixed with crab orgas
4. Add ginger juice and syrup and mix.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.