참외간장비빔국수
[재료] 생면사리 1인분량, 레디쉬 2개, 황백지단 계란 1개분량, 양상추 채썬 것 적당량, 빨간 파프리카 1/2개 채썬 것, 단호박 채썬 것 20g, 적양파 슬라이스 20g, 당근 채 썬 것 20g
[양념] 깨 간 것 2T, 연겨자1/2t, 맛간장5T, 고춧기름1/4t, 참기름, 식초1t, 설탕1/2t
1. 생면사리는 쫄깃하게 삶아서 찬물에 헹군 뒤 물기를 빼 둔다.
2. 레디쉬는 가늘게 채 썰어 찬물에 담가두었다 건져 물기를 뺀다.
3. 분량의 양념재료를 섞어 만들어 둔다.
4. 생면사리에 썰어 둔 야채와 양념을 넣어 버무려서 담고, 황백지단을 얹어 낸다.
방송한 요리 참외간장비빔국수 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Melon soy sauce noodle noodles
[Ingredients] Raw saury 1 servings, 2 reddishes, 1 yellowish white egg, 1 lettuce, 2 red paprika, 20 g squash, red onion slices 20g, carrot sauce 20g
[Seasoning] 2T sesame seeds, 1 / 2t of mustard seeds, 5T of flavored soy sauce, 1 / 4t of pepper oil, sesame oil, 1t of vinegar, 1 / 2t of sugar
1. The raw noodles are cooked in a chewy manner, rinse in cold water and remove the water.
2. Redishees are sliced thinly and placed in cold water.
3. Mix the ingredients in small amounts.
4. Put the sliced vegetables and seasoning in a noodle sack, put it in a dough, and put on a yellowish-white zidane.
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