냉이 두부 완자탕 레시피 ( 요리법, 만들기 )

MBC 기분좋은날 2015년 3월 18일 방송한 요리 냉이 두부 완자탕 레시피 ( 요리법, 만들기 )를 간단히 소개합니다.

냉이 두부 완자탕

재료
냉이, 두부, 달걀, 당근, 버섯, 홍고추, 대파, 무, 알 배추, 애호박, 간 감자, 조개 육수, 전통간장, 소금, 후추, 참기름, 전분가루, 다진 마늘

1. 냉이는 손질 후 두부와 잘게 다져 간 감자, 전분가루, 소금, 후추, 다진 마늘, 참기름을 넣어 반죽 후 동글동글 완자 모양으로 빚어 준다.

2. 나머지 재료들은 적당한 크기로 썰어 준다.

3. 냄비에 재료들을 겹겹이 담고 조개 육수를 넣고 끓여 준다.

4. 냉이 완자는 전분 가루를 묻힌 후 달걀 물에 묻혀 체에 밭쳐 준다.

5. 육수가 끓으면 완자를 얌전히 넣어 보글보글 끓여 준다.

6. 전통간장, 소금, 후추로 간을 맞춰 준다.

방송한 요리 냉이 두부 완자탕  레시피를 참고하세요..

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Cold tofu bunch soup

material
Chinese cabbage, zucchini, liver potatoes, shellfish broth, traditional soy sauce, salt, pepper, sesame oil, starch powder, cloves of garlic, garlic, tofu, egg, carrot, mushroom, red pepper,
 
1. After cooking, add the potatoes, starch powder, salt, pepper, chopped garlic, and sesame oil that have been finely chopped to the tofu.

2. Cut the rest of the ingredients to the appropriate size.

3. Put a layer of ingredients in a pan, add the shellfish and boil.

4. Cranberries are buried in egg water after the starch powder is buried.

5. When the broth is boiling, put the ball into the bowl and boil it.

6. Match the liver with traditional soy sauce, salt, and pepper.

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