소고기 오이 볶음
재료
오이1개, 김발, 일회용 비닐 백 1장, 키친타올, 잡채용 소고기100g, 소금약간, 깨 약간, 간장1/2큰술, 참기름1/2큰술, 다진마늘1/2큰술, 설탕 약간, 식용류 약간
만드는 법
1 오이는 얇게 편썰어 소금에 절여 준비하고, 고기는 간장, 설탕, 다진마늘에 밑간한다.
2 일회용 비닐 백을 씌운 김발에 키친타올을 깔아 두고 절인 오이를 김발을 이용해 물기를 꼭 짜준다.
3 식용류를 두룬 팬에 밑간해둔 고기를 볶고, 고기가 익으면 오이를 넣어 볶아준다.
4 마지막에 참기름과 깨를 넣고 버무려 낸다.
방송한 요리 소고기 오이 볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Fried beef cucumber
material
Cucumber 1, Kimbal, Disposable plastic bag 1, Kitchen towel, Job beef 100g, Salt, Slightly sesame, 1/2 tablespoon soy sauce, 1/2 tablespoon sesame oil, 1/2 tablespoon chopped garlic,
how to make
1 Slice the cucumber thinly and prepare it for salting, and the meat is to the soy sauce, the sugar and the chopped garlic.
2 Put a kitchen towel on Kimball, which is covered with a disposable plastic bag, and squeeze the juice with pickled cucumber.
3 Fry the meat on the base of the pan with the edible oil. When the meat is ripe, add the cucumber and roast it.
4 Finally, add sesame oil and sesame.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.