소고기 오이 볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 3월 4일 방송한 요리 소고기 오이 볶음  레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

소고기 오이 볶음

재료

오이1개, 김발, 일회용 비닐 백 1장, 키친타올, 잡채용 소고기100g, 소금약간, 깨 약간, 간장1/2큰술, 참기름1/2큰술, 다진마늘1/2큰술, 설탕 약간, 식용류 약간

만드는 법

1 오이는 얇게 편썰어 소금에 절여 준비하고, 고기는 간장, 설탕, 다진마늘에 밑간한다.

2 일회용 비닐 백을 씌운 김발에 키친타올을 깔아 두고 절인 오이를 김발을 이용해 물기를 꼭 짜준다.

3 식용류를 두룬 팬에 밑간해둔 고기를 볶고, 고기가 익으면 오이를 넣어 볶아준다.

4 마지막에 참기름과 깨를 넣고 버무려 낸다.

방송한 요리 소고기 오이 볶음  레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Fried beef cucumber

material

Cucumber 1, Kimbal, Disposable plastic bag 1, Kitchen towel, Job beef 100g, Salt, Slightly sesame, 1/2 tablespoon soy sauce, 1/2 tablespoon sesame oil, 1/2 tablespoon chopped garlic,

how to make

1 Slice the cucumber thinly and prepare it for salting, and the meat is to the soy sauce, the sugar and the chopped garlic.

2 Put a kitchen towel on Kimball, which is covered with a disposable plastic bag, and squeeze the juice with pickled cucumber.

3 Fry the meat on the base of the pan with the edible oil. When the meat is ripe, add the cucumber and roast it.

4 Finally, add sesame oil and sesame.

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