랩 심을 활용한 스피드 해물 동그랑땡
재료
오징어 1마리, 새우 200g, 게맛살(크래미) 4줄, 청고추, 홍고추 1개씩, 다진파 3큰술, 다진마늘 1큰술, 소금 1/3작은술, 후춧가루 약간, 맛술 1작은술, 밀가루 3큰술, 달걀 1개, 식용유 적당량
만드는 법
1 오징어는 껍질 벗기고 블랜더에 곱게 간다.
2 새우는 손질하여 블랜더에 곱게 한다.
3 청홍고추와 게맛살도 곱게 다진다 또는 블랜더에 거칠게 간다.
4 위의 모든 재료와 나머지 양념하여 치댄다
5 비닐랩에 길게 성형하여 랩 심에 넣어 얼려 둔다.
6 필요한 만큼 썰어 지져 먹는다.
방송한 요리 랩 심을 활용한 스피드 해물 동그랑땡 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Rapid seafood circle using rap shim
material
1 squid, 200g of shrimp, 4 pieces of crab meat, 4 pieces of red pepper, 1 piece of red pepper, 3 tablespoons of chopped green onion, 1 tablespoon of chopped garlic, 1/3 of salt, a little of black pepper, 1 tsp of spices and 3 tablespoons of flour , 1 egg, edible oil suitable amount
how to make
1 Squid peels and goes to Blender finely.
2 Shrimps are trimmed and blended into Blender.
3 Cheonghyeonggwa and crab salad also finely tanned or rougher to Blender.
4 Put all the ingredients and the rest of the sauce.
5 Mold long in plastic wrap and put in wrap wrap and freeze.
6 Cut as much as necessary.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.