김 간장 장아찌
재료
김 20장, 간장 300g, 국 간장 100g, 물150g, 흑설탕 100g, 소주 100g, 통생강 300g, 통마늘 150g, 대추 150g, 통깨 100g, 잣가루 50g, 들기름 300g
만드는 법
1. 생강, 마늘, 대추 등은 고운채로 썰어준 다음 볶아준다.
2. 물, 간장, 설탕, 소주는 끓여서 식혀준다.
3. 김은 2장을 겹쳐서 4등분으로 접어서 구워준다.
4. 속 고명(생강, 마늘, 대추)들을 넣고 마무리한다.
방송한 요리 김 간장 장아찌 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Soy sauce pickles
material
20 pieces of kimchi, 300g of soy sauce, 100g of soy sauce, 100g of water, 100g of brown sugar, 100g of shochu, 300g of ginger, 150g of wholegrain, 150g of jujubes, 100g of sesame seeds,
how to make
1. Ginger, garlic, jujube, etc.
2. Boil water, soy sauce, sugar, and soju.
3. Kim folds 2 pieces and folds them into 4 equal portions and bake them.
4. Put in the seeds (ginger, garlic, jujube) and finish.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.