소고기 고추장 장아찌
소고기 설기살 1.5kg, 양파 500g, 대파 200g, 통 생강 100g, 소주 150g, 물 3L, 고운 고춧가루 500g, 간장 500g, 매실청 200g, 흑설탕 300g, 물엿 500g, 소주 200g, 흑 후추 10g, 다진 마늘 30g, 다진 생강 15g, 고추장 500g
만드는 법
1. 소고기 설기살, 양파, 대파, 통 생강에 소주, 물을 붓고
1시간 30분 삶아 준 후 고기를 잘 찢어준다.
2. 이 외 양념재료들은 다 뽁아 고추장을 만들어 준다.
3. 고추장이 준비된 후 고기를 넣고 잘 버무리다 후 용기에 넣어 냉장 보관해 준다.
방송한 요리 소고기 고추장 장아찌 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Beef hot pepper paste
500g of onion, 500g of onion, 100g of onion, 100g of soju, 150g of water, 3L of water, 500g of red pepper powder, 500g of soy sauce, 500g of plum, 200g of sugar, 300g of sugar, 500g of syrup, 200g of soju, 10g of black pepper, Chopped ginger 15g, Gochujang 500g
how to make
1. Beef saury, onion, green onions, shochu in tangerine, pour water
Boil it for 1 hour and 30 minutes and tear it well.
2. Other seasonings make dashi-koji paste.
3. After the red pepper paste is prepared, add the meat and cook well. Then put it in the container and keep it in the refrigerator.
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