애호박 고추장 장아찌
재료
애호박 1kg, 마늘 200g, 청주 50g, 생강 50g, 매실 청 150g, 솔잎효소 100g, 간장 300g, 효소 소금 50g, 고춧가루 200g 도라지가루 30g, 표고가루 30g, 된장 100g, 조청 100g
만드는 법
1. 애호박은 길이로 편 썰기한 후에 반 건조해 줍니다.
2. 이 외에 고추장 재료들은 불에 가열하여 장아찌용 고추장을 만들어 줍니다.
3. 건조한 애호박을 고추장에 재워줍니다.
방송한 요리 애호박 고추장 장아찌 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Zucchini pepper paste pickle
material
1kg of zucchini, 200g of garlic, 50g of sake, 50g of ginger, 150g of plum, 150g of pine needle enzyme, Soy sauce 300g, enzyme salt 50g, red pepper powder 200g bellflower powder 30g, ground powder 30g, 100g of miso, 100g of seasoning
how to make
1. Zucchini will be cut to length and semi-dried.
2. In addition, the ingredients of kochujang are cooked in fire to make pickled kochujang for pickles.
3. Put dried zucchini on the red pepper paste.
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