두부 애호박 장아찌 찌개
재료
애호박 장아찌 300g, 두부 1모, 표고버섯 200g, 생새우 10마리, 채소육수 800g, 대파 1대, 양파 300g, 청고추 3개, 홍고추 1개, 마늘 20g
만드는 법
채소 육수를 넣고 끓여주세요!
채수에 먹기 좋게 자른 두부와 새우 각종 채소를 넣고 끓여주세요
마지막으로 애호박 장아찌를 넣어주면 됩니다!
방송한 요리 두부 애호박 장아찌 찌개 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Tofu zucchini Pickled pickles
material
300g of zucchini pickles, 300g of tofu, 200g of shiitake mushrooms, 10 pieces of raw shrimp, 800g of vegetable broth, 1 piece of onion, 300g of onion, 3 pieces of blue pepper, 1 piece of red pepper, 20g of garlic
how to make
Please boil with vegetables and broth!
Add tofu and prawns and vegetables to boil in the water.
Finally, you can put a zucchini pickle!
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.