고사리 갈치조림
[재료] 갈치 1마리, 단호박 1/2통, 무 300g, 고사리, 양파 200g, 대파 60g,풋고추 3개, 홍고추 3개
*데친 나물 양념: 된장 3T, 고추장 1.5T, 설탕 1.5T, 조미술 2t
맛간장 1/3C, 물 1/2C, 다진 마늘 80g, 고춧가루 1/2C, 고추장 30g, 된장 20g,청주 5T
[과정]
1. 갈치는 10cm정도의 길이로 토막 내어 깨끗이 씻는다.
2. 단호박은 껍질째 먹기 좋은 크기로 썰고, 무는 나박썰기 한다.
3. 양파는 0.5cm두께로 썰고, 풋고추와 대파는 어슷썬다.
4. 고사리는 먹기 좋은 크기로 썰어둔다.
5. 분량의 나물양념을 잘 섞은 뒤 썰어 둔 고사리와 함께 고루 버무린다.
6. 냄비에 나박 썬 무, 버무린 고사리, 양념의 1/2, 토막 낸 갈치를 얹는다.
7. 어슷썬 대파, 양파, 풋고추, 홍고추를 고루 얹고 나머지 양념을 끼얹는다.
8. 센 불에 얹어두었다 끓기 시작하면, 약 불에서 조림 국물을 자주 끼얹어 가며 조려 낸다.
방송한 요리 고사리 갈치조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stewed bracken
[Ingredients] 1 horse, 1/2 pumpkin, 300g, fern, onion 200g, green onion 60g, green pepper 3, red pepper 3
* Poached herbs seasoning: miso 3T, hot pepper 1.5T, sugar 1.5T, seasoning 2t
Taste 1 / 3C of water, 1 / 2C of water, 80g of chopped garlic, 1 / 2C of red pepper powder, 30g of red pepper paste, 20g of miso,
[process]
1. The hair is about 10cm long, take out the stump and wash it.
2. Slice the pumpkin into a good size for the skin, and beat the bean paste.
3. Cut the onions to a thickness of 0.5cm, and cut green pepper and green onion slice.
4. Cut the bracken to a good size.
5. Mix the herb seasoning well and mix well with the chopped fern.
6. Put noodles, boiled fern, 1/2 of sauce, and cut-out chicken in the pot.
7. Egg sliced onion, green onion, green pepper, and put the other spices put the rest.
8. Put it on the boil. When you start to boil, you often pour the boiled broth in the fire.
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